Виклик майстра
Дніпро, Одеса, Полтава, Черкаси

Новости

Безпека понад усе: все більше ОСББ м. Києва та Київської області потребують наших послуг
Безопасность превыше всего: все больше ОСМД г.Киева и Киевской области нуждаются в наших услугах

Раді відзначити, що за останній квартал суттєво зріс попит на наші послуги з обстеження та комплексного обслуговування димових та вентиляційних каналів з боку ОСББ м. Києва та Київської області.

Серед наших нових клієнтів: ОСББ "Пожарського 26-В", ОСББ "Єрощенка 12", ОСББ "Щаслива 7'Я" (м. Київ); ОСББ «Степанівське», ОСББ «Віговського 5», ОСББ «Сонячне місто», ОСББ «Надсонів», ОСББ «Університетська 34 В-Г», ОСББ «Терра Нова 68», ОСББ «Чехова 4-Ш», ОСББ »(м. Ірпінь); ОСББ «Бархат №3/13» (с. Софіївська Борщагівка).

Цей факт свідчить про те, що члени ОСББ почали більш серйозно ставитися до своєї безпеки та здоров'я, на що безпосередньо впливає стан димових та вентиляційних каналів.

Нагадаємо, що відповідно до правилами безпеки систем газопостачання за справністю вентиляційних каналів повинні стежити члени ОСББ на чолі із головою. Останні повинні забезпечувати щорічну перевірку технічного стану вентканалів, які є основою безперебійної та безпечної експлуатації газових приладів у квартирі.

Роботи з перевірки та ремонту димових та вентиляційних каналів виконують спеціалізовані організації, які мають дозвіл Державної служби України з питань праці та ліцензію встановленого зразка, навчений та атестований персонал, з приладами, інструментами та інвентарем у повному обсязі, саме якою є компанія «Укрспецпроектсервіс» .